Community Media-activiteiten

Willemeen is meer dan alleen muziek!

Met een echte Mediatuin is Willemeen dΓ© plek waar jij je creatieve ei kwijt kunt. Heb jij altijd al een eigen tv-show, podcast of magazine willen maken? Bij Willemeen kan het allemaal! Ook met ideeΓ«n die hier niet tussen staan kun je bij Willemeen terecht!

WTV

Willemeen Televisie is hét online tv-programma van Willemeen. WTV is een kanaal voor en door Arnhemse makers. En ook jij kan één van deze makers zijn! Van livemuziek en dj-sets tot gedichten en kookshows, alles is mogelijk! Bekijk hieronder alle WTV content!

WTV X Rozet Sessions presents: Bad Habits
Mellow Vocals – Fixate
WTV: ECHOISME

WZine

Met WZine heeft Willemeen een eigen online magazine vol met interviews, lokale nieuwtjes, columns, de historie van Willemeen en fotoreportages. WZine wordt gemaakt door een redactie van enthousiaste vrijwilligers. Ook jij kunt over een volgende editie meedenken, schrijven, fotograferen of de vormgeving doen.

Wzine #14
Wzine #13
Wzine #12

De Willemeen podcast

De podcast waarin we alles vertellen over Willemeen en de interesses van de mensen binnen haar muren. Wil jij erbij zijn? Je kunt elke dinsdag van 14:00 tot 16:00 aansluiten en achter een microfoon kruipen!

A/V Design

Heb je altijd al een videoclip willen maken? Wil je je eigen poster ontwerpen of een livestream opnemen? Het kan allemaal in de Mediatuin van Willemeen!

Fotograferen bij Willemeen

Vind je het tof om te fotograferen bij concerten of dansfeesten? Of wil je de fotoredactie van WZine komen versterken? Binnen Willemeen is er altijd ruimte voor fotografisch talent! Interesse? Meld je dan hieronder aan!

Willemeen Zeefdrukatelier

Wil jij je eigen posters, shirts of albumhoezen ontwerpen en zeefdrukken? Dan kun je bij Willemeen terecht in het zeefdrukatelier! Bekijk hieronder de uitgebreide informatie over de mogelijkheden rondom zeefdrukken bij Willemeen.

Doe mee!

Sluit je aan en deel mee met de community-events en nog veel meer!