A/V Design

Heb je altijd al een videoclip willen maken? Wil je je eigen poster ontwerpen of een livestream opnemen? Het kan allemaal in de Mediatuin van Willemeen!

Van animaties en videoclips tot livestreams en posters. Je kan het allemaal maken in onze Mediatuin.

Audiovisueel Design bij Willemeen      
Willemeen biedt uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van Audiovisueel Design. De afgelopen jaren is er een zogenaamde β€˜Mediatuin’ binnen Willemeen ontwikkeld; een collectieve en flexibele werkomgeving waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om jezelf (verder) te ontwikkelen binnen diverse disciplines van nieuwe media. Willemeen verzorgt hierbij ook een stuk ondersteuning in de vorm van coaching en educatie door beroepsprofessionals. Hierbij werkt Willemeen samen met partnerorganisaties Jongin Arnhem (onderdeel van Rozet) en Beeldbrengers Arnhem.

Waar moet je aan denken bij Audiovisueel Design?
Aan alles wat met (bewegend) beeld en audio te maken heeft! Bijvoorbeeld animaties maken voor een VJ-projectie, het uitzenden van livestreams, het ontwerpen van posters en flyers of het filmen en editen van een aftermovie.

Wat biedt Willemeen op audiovisueel gebied?
Ten eerste ruimte! Er zijn allerlei mogelijkheden om het pand van Willemeen te gebruiken, bijvoorbeeld voor een clipshoot van je band. Daarnaast beschikken we over allerlei professionele apparatuur, waaronder videobewerkingscomputers en -software (Adobe pakket), camera’s, microfoons, belichting, objectieven, statieven, een greenscreen en alles wat je nodig hebt om een livestream uit te zenden!

Ook biedt Willemeen stageplekken aan voor diverse opleidingen binnen het audiovisuele domein. Bekijk hier de stageplekken, accreditaties en mogelijkheden.

Doe mee!

Sluit je aan en deel mee met de community-events en nog veel meer!