Hulpvragen

Met welke vragen kun je bij ons terecht?

Bij het jongerenwerk in Willemeen kun je terecht met al je vragen. Dus het hoeft niet alleen te gaan over sex, drugs, geld, verslaving, wonen, werken, relaties of zinvolle vrijetijdsbesteding.  Wat jou boeit, boeit ons!

Het kan zijn dat we niet meteen het juiste antwoord voor je hebben, Maar het minste wat wij kunnen doen is naar je luisteren en je helpen bij het zoeken naar een antwoord. 

Zelfmoordpreventielijn
In Nederland is er een zelfmoordpreventielijn waar je terecht kunt als je denkt aan zelfmoord. Het kan helpen om je gedachten te delen en je gepieker even te onderbreken. Je kunt bellen naar 113 of 0800-0113 waar hulpverleners anoniem en vertrouwelijk voor je klaarstaan. Mocht je liever toch niet willen bellen? Dan kan je op de website https://www.113.nl/ met een hulpverlener chatten.

Ongewenst seksueel gedrag
Ongewenst seksueel gedrag is niet okΓ©, ook niet bij concerten, op festivals en in de clubs. Als je denkt dat iemand wordt lastiggevallen of je zelf in zo’n situatie terecht komt, vraag dan: β€˜Ben je okΓ©?’ Wil je meer weten over wat je op dit soort momenten het beste kunt doen? Kijk dan op: https://benjeoke.nl/

Zit jij ergens mee, en zoek je hulp? Of heb je een vraag? Neem contact met ons op!