Content

Break-ups & Breakdowns met: Casey (UK) + Endless Heights (AUS) + Rarity (CAN) + Outta Peak (UK) + Signs Of Algorithm (BE) + Despicable Heroes

Metalcore, Popmosh, Metal, Punk/Rock

Open: 17:00 uur | Entree: € 13.00 | Voorverkoop: € 10.00 | Tickets kopen

Facebookevent

CASEY (UK - Hassle)

Facebook

Deze vijfkoppige band is in 2015 opgericht in het zuiden van Wales. Het hele album 'Love is not enough' (2016)  is alvast te beluisteren om in de stemming te komen. De reacties op het nieuwste album 'Where I Go When I Am Sleeping' waren overweldigend. Inmiddels is de tweede single 'Phosphenes' onlangs gereleased. Ook deze kun je alvast checken! 

ENDLESS HEIGHTS (Australia - Cooking Vinyl)

Facebook

Website

Bandcamp

De punk/rockband Endless Heights is alweer sinds 2010 actief in de scene. Ze zijn afkomstig uit Sydney en de band werkt samen met de platenmaatschappij Cooking Vinyl. Wil je alvast een voorproefje? Check dan de bandcamp waarop je alvast 4 nummers kunt beluisteren.

RARITY (Canada - Rise)

Facebook

Website

Rarity heeft tweede laatste album I couldn't be weaker in 2016 uitgebracht. De pop/punkband is afkomstig uit Hamilton en werkt samen met Rise Records. Hun eerste album (Alive In Your Eyes) brachten ze in 2015 uit. 

OUTTA PEAK (UK)

In 2010 is Outta Peak begonnen in Italië. Na twee jaar van experimenteren en verschillende gigs hebben ze hun eerste album “Never Forget Never Regret” gereleased. In 2015 hebben ze hun eerst video “Dear Christy” uitgebracht, waarop de reacties vanuit de hele wereld overweldigend waren. Daarna kwam de band met hun tweede video voor “Rest In Pieces” en in 2016 werd de single “First Of All My Passion” gereleased. Terwijl ze aan het touren waren  is Outta Peak doorgegaan met schrijven. Het tweede album “First Of All My Passion” is hiervan het resultaat. Inmiddels heeft de band alweer meer dan 75 gigs op zijn naam staan en getoured door Europa en UK, waardoor ze klaar zijn om het podium van Willemeen te beklimmen en een vette show te geven! 

Facebook

SIGNS OF ALGORITHM (BE - White Tower Records)

Deze Belgische Metalcoreband combineert verschillende genres en invloeden en hierdoor hebben ze echt hun eigen stijl. In 2015 heeft de band hun track “New Horizons Yet To Come” gereleased. In 2016 heeft Signs of Algorithm hun debuut album "HARBINGER"  gereleased. 

Inmiddels hebben ze heel wat ervaring opgedaan en wereldwijd opgetreden. Ook waren ze tijdens shows support bij onder andere Carnifex (US), I Wrestled A Bear Once (US), Aborted (BE), Texas In July (US), I The Breather (US) en Heart In Hand (UK). Het podium van Willemeen hebben ze afgelopen jaar ook al mogen bestijgen. Eén ding is zeker ze geven opnieuw een show die je niet zult vergeten! 

Facebook

DESPICABLE HEROES (NL - Unite Records)

De Barneveldse metalband is terug en hoe! Hun muziek is krachtiger dan ooit en ze zijn klaar om het podium te bestormen! Hun nieuwste EP 'Arrival' laat zien wat de band in zijn mars heeft met lage riffs in combinatie met krachtige breakdowns en catchy sing-a-longs. De band zit vol energie en samen met de nieuwe frontman Koen Vroom (bekend van Ashes of Many) zijn ze klaar om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. In 2013 brachten ze hun eerste album ‘Shipwrecked’ uit en inmiddels hebben ze het podium gedeeld met onder andere Texas In July (US), Heart in Hand (UK) en Inhale Exhale (US). 

Facebook

Ancst (DE) + Gnaw Their Tongues
Break-ups & Breakdowns met: Casey (UK) + Endless Heights (AUS) + Rarity (CAN) + Outta Peak (UK) + Signs Of Algorithm (BE) + Despicable Heroes