CASTING OPROEP

Castingoproep: hoofdrolspeler gezocht voor promovideo en poster synthwave-event Tech Noir (leeftijd 18-28 jaar)

Gezocht:  een stoere hoofdrolspeler (sekse maakt niet uit) met verbeeldingskracht tussen 18 en 28 jaar voor de promovideo voor het synthwave-event Tech Noir: SynthWave op 8 juni 2024.

Wat ga je doen?
Met een filmcrew gaan we één of twee dagen filmopnames maken in een weekend in maart 2024. Je bent hoofdrolspeler, dus we vragen ook een klein beetje acteerwerk en/of verbeeldingskracht. Je krijgt aanwijzingen van de regisseur en cameraman. Tijdens de opnames is er altijd een Willemeen beroepskracht jongerenwerker aanwezig. Het project wordt dan ook in zijn geheel gedragen door Willemeen-vrijwilligers.

Wanneer?
Een weekend in maart, we overleggen vanwege weersomstandigheden en beschikbaarheid.

Wat moet je doen?
Stuur een foto van jezelf met je beste cyberpunk/synthwave look als een stoere hoofdpersoon.Β Je moet wel herkenbaar blijven, dus geen maskers of onherkenbare gezichten vanwege visagie. Je mag ook een filmpje sturen van jezelf met jouw acteerkwaliteiten. Dit mag je ook met anderen doen. Ben jij geschikt? Dan laten we dat weten en wordt jij onze hoofdrolspeler. Stuur je inzending in voor 1 maart 2024!

Wat is je beloning?
Je bent de hoofdrolspeler in een korte film! Ook krijg je VIP toegang tot het evenement en we leggen je in de watten die avond. Je staat ook op onze posters en daar krijg je ook prints van.

Wat is het?
Synthwave is een genre van elektronische muziek beΓ―nvloed door soundtracks en computerspellen uit de jaren 80. Inspiratie nodig?

Muziek: Gravity, Gunschip, Lazerhawk
Jaren 80 muziek: Georgio Moroder, Vangelis, John Carpenter, Jan Hammer, alle 80s pop met veel synthesizers.
Games: CyberPunk 2077, GTA, alle arcade drive-games
Films: Blade Runner, Drive, The Thing 1979, Terminator, TRON, Manga, Ghost in the Shell

We zullen contact met je opnemen om toestemming te vragen als je een bruikbare foto hebt voor gebruik voor promotie zoals posters, onderdeel van decor tijdens het event of de korte film als je het niet bent geworden. Je krijgt daarvoor gratis toegang tot het event en twee consumpties.

Stuur je foto/film naarΒ jongerenwerk@willemeen.nl

Powered by 80z W1 eventsΒ