Content

Kalmah (FIN) + Vreid (NO) + Slegest (NO)

death metal, black n roll

Zaal open: 19:00 uur | Entree: € 20.00 | Voorverkoop: € 17.50 | Tickets kopen

FB EVENT

KALMAH & VREID. CO-HEADLINER EUROPEAN TOUR.

 

KALMAH

Kalmah kwam ongeveer tegelijk met Children Of Bodom op aan het eind van de jaren ’90 maar heeft nooit hetzelfde commerciele succes mogen beleven, iets wat volslagen onterecht is gezien de kwaliteit van deze Finse swamp metallers. Achtste album Palo kwam begin dit jaar uit en staat weer vol met sterk geschreven nummers met melodieuze riffs en solo’s en een flinke portie nekbrekende energie, een van die zeldzame platen waar geen nummer overgeslagen hoeft te worden. Fans van COB, Wintersun, Ensiferum en Norther moeten deze show zeker niet missen.

Facebook: https://www.facebook.com/kalmahofficial/

 

VREID

Co-headliner van deze tour is Vreid, in 2004 ontstaan uit de as van het legendarische Windir. Hun opzwepende, melodieuze black ‘n roll staat garant voor intense live shows waarbij de haren goed losgegooid mogen worden, en met ruim 500 optredens in 24 landen onder de riem verwachten we een imponerende podiumpresentatie in Willemeen. Het gloednieuwe album Lifehunger is weer zeer positief ontvangen door zowel de kritieken als de fans, dus luister ‘m alvast om in de stemming te komen.

Facebook: https://www.facebook.com/vreidofficial/

 

SLEGEST

Support deze avond komt van Slegest, een project van voormalig Vreid-lid Stig Ese. Met flinke invloeden uit de heavy metal en rock uit de jaren ’70 en ’80 is de muziek te omschrijven als blackened Black Sabbath, maar wel met een onmiskenbaar Noorse sound.

Facebook: https://www.facebook.com/slegest/

 

 

Kalmah (FIN) + Vreid (NO) + Slegest (NO)