wo 14 jun
Off The Records XL
19:00
  • Singer songwriter
  • pop
  • funk / soul / jazz

Optredens van jong lokaal talent op de planken tijdens Off The Records XL op 14 juni bij Willemeen

Het Off The Records Festival keert op woensdag 14 juni terug naar Willemeen met een XL editie, waarbij beginnende talentvolle artiesten uit Arnhem en omgeving het podium betreden. Tijdens dit gratis te bezoeken evenement staat het gezellige huiskamergevoel centraal en zullen de artiesten zowel binnen als buiten optreden.

Off The Records is een doorlopende samenwerking tussen Willemeen, Rijn IJssel Muziek en impresariaat Kunststof en biedt jong talent de kans op podiumervaring op te doen en hun talent te showcasen.

Line-up Off The Records XL:

Mar
Mar is verhalenverteller en vertaalt de gevoelens die recht uit haar hart komen in melancholische melodieΓ«n en eerlijke teksten die samenkomen in haar Nederlandstalige luisterliedjes. Mar wordt onder andere geΓ―nspireerd door artiesten als Fay Lovsky, Maaike Ouboter en Herman van Veen. Door het breekbare geluid en haar eerlijke woorden maakt ze je deelgenoot van haar wereld, een wereld waarin velen zich kunnen herkennen

Noah Jay
Noah Jay is een bijzonder modern talent; een oud hart onder jonge schouders. Zijn songs nemen de ruimte tussen genres in, uiteenlopend van Heartland rock & roll en akoestische Americana tot Springsteen-geΓ―nspireerde pop.

Britt Greven
Britt Greven is een Achterhoekse soulzangeres die onder begeleiding van Roos de Wit diverse soulklassiekers zoals Etta James, Tina Turner en James Brown weer tot leven brengt met haar eigen sound.

Susan Gemser
Susan Gemser is een modern-folk zangeres met een liefde voor kleinkunst en taal. Tekstueel levert ze gedachtespinsels die elke week een andere lading kunnen hebben. Met haar warme, krachtige stem en haar fijne gitaarspel laat ze je volledig wegdromen in de puurheid van haar gevoelens. In de Nederlandse taal vindt ze het leuk om de uitersten op te zoeken.

Linde Lammersen
De uit de Achterhoek afkomstige Linde Lammersen laat pop-ballads ten gehore brengen die ze van een rauw en eigenzinnig randje weet te voorzien. Ze put hierbij inspiratie uit diverse artiesten, van Billie Eilish tot Adele.

Ilaylow
Ilaylow is een songwriter die gevoelig, eigenzinnig en dromerig is.
Het eigenzinnige komt naar voren in vele keuzes die ze maakt, zoals het niet altijd gebruik maken van couplet/refrein structuren, en te kiezen voor Nederlands of Engels afhankelijk van de taal waar het liedje om vraagt. Niet altijd logisch, voor IlayLow wel. Ilaylow laat zich met haar singer/songwriter-Indie pop inspireren door Mazzy Star, S10 en Fiona apple

Sanne Romijn
De stijl van Sanne Romijn is vloeiend, dromerig, zwoel en harmonieus en evolueert voortdurend. Haar muzikale roots lopen diep in de soul en indie-pop met een duidelijke basis in jazz. Met haar warme, melancholische sound en verwelkomende, kwetsbare uitstraling eist deze zangeres door haar unieke muzikale expressie, een plek op in de harten van haar publiek.

Off The Records XL
Woensdag 14 juni
Willemeen, Willemsplein 1, Arnhem
Aanvang: 19:00 uur
Gratis entree

Voor vragen kunt u contact opnemen met Willemeen, via info@willemeen.nl

Tijd

Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Einde: 23:30

Tickets

Gratis toegang

Ook interessant voor jou…

wo 07 jun
W1 Cafe: Hannah Najia
19:00
pop/electronic
wo 28 jun
W1 cafe: De Gijsjaradijsja Band + Ketobra + SNELBOOT
19:00
electro pop, punk, panfluit EDM