wo 28 jun
W1 cafe: De Gijsjaradijsja Band + Ketobra + SNELBOOT
19:00
  • electro pop
  • punk
  • panfluit EDM

De Gijsjaradijsja Band
De Gijsjaradijsja Band speelt hysterische pop. Dat wil zeggen Nederlandstalige teksten vol existentiΓ«le en maatschappelijke thema’s op deuntjes met electro en punk smaken, gebracht op een hoog tempo met een overdaad aan informatie.

De band is gevormd rondom Gijsjaradijsja, die vroeger enorme internethits scoorde met zijn slecht getekende PoBkemon parodieΓ«n. Tegenwoordig brengt hij ook veel muziek uit op zijn kanaal, zoals het solo album β€˜Coronaliedjes’. Op basis van dit materiaal ontstond het idee voor De Gijsjaradijsja Band.

Gijsjaradijsja heeft een serieus blik muzikanten open getrokken met veteranen uit bands als Scotch, Dr. Justice & The Smooth Operators, The Skaggerz, Waardeloos, Switch Bones, Cooper, Bazzookas en BluefisH. Deze bonte formatie bestaat uit drums, bas, gitaar, samples, synthesizers, saxofoon en accordeon.

Het ontstaan en de ontwikkeling van De Gijsjaradijsja Band is live te volgen in De Gijsjaradijsja De Bandvlog op YouTube. Dit is 1 van de eerste shows!

Ketobra
3 jonge goden besloten een uitermate sappige band te beginnen en de rest is geschiedenis. Begonnen als panfluit band hebben ze al snel hun koers veranderd naar Nederlandstalige dansbare punk. Denk aan hilarische en maatschijpijkritische teksten op een variatie van genres, uiteenlopend van rock naar edm en van punk naar rap.

SNELBOOT
Nijmeegse hyperindie formatie SNELBOOT haalde eerder de finale van de Roos van Nijmegen onder de naam Sarah Jurassica Parker. Nu is de sound gekruist met een stukje Nederlandse 'Je ne sais quoi'. Popcultuurreferenties, schennis en vriendelijk plagiaat vliegen je in witte overalls om de oren, verpakt in een live act die barst van sjeu en amusement voor publiek en band. Bij SNELBOOT nemen ze het publiek meer serieus dan zichzelf, zijn de singles heet en altijd dicht in de buurt.

Tijd

Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Einde: 23:30

Tickets

Gratis toegang

Ook interessant voor jou…

wo 07 jun
W1 Cafe: Hannah Najia
19:00
pop/electronic
za 10 jun
Illmatic Blockparty @ Nacht v/d Mode Kazerneplein
19:00
Golden era hip hop & more
zo 11 jun
Illmatic Blockparty Jongeren activiteiten dag @ Kazerneplein
12:00
Hip hop culture, design, sport, dans
wo 14 jun
Off The Records XL
19:00
Singer songwriter, pop, funk / soul / jazz
za 08 jul
The Moon ( EP release show) + Lifeless Past + Cymbaline
20:00
new wave, goth, krautrock, post-punk
zo 27 aug
Aborted Tortoise (AUS) & Ghoulies (AUS) + Grandad
19:00
Kutfeest Approved synthy rock, & garage punk
vr 08 sep
Magic Tom en Yuri show “Down The Lol Hole”
20:00
anarchistisch goochelduo, cockrock magic & dans
zo 17 sep
Night Demon (USA) + Speed Queen (BE)
20:00
heavy metal