za 13 jan
TributeMania met: Kiss + MotΓΆrhead + Iron Maiden
18:30
  • hardrock
  • NWOBHM

TributeMania: een onvergetelijke avond vol eerbetoon!

Op zaterdag 13 januari 2024 vindt in Arnhem de eerste editie van TributeMania plaats. Poppodium Willemeen wordt omgetoverd tot een groots muziekfestival met verschillende bekende tributebands.

Niet één, niet twee, maar drie tribute bands op één avond. Hoe compleet wil je het hebben? Op zaterdag 13 januari 2024 hebben we een volle bak aan entertainment geregeld en kun je komen genieten van drie acts: voor elk wat wils.

KISSterious:
KISSterious is dΓ© nummer één KISS-tribute van de Benelux. De setlist staat vol met alle KISS klassiekers zoals DETROIT ROCK CITY, LOVE GUN, ROCK AND ROLL ALL NITE en LICK IT UP. Maar ook de ALIVE! knallers zoals I WANT YOU, GOD OF THUNDER, I LOVE IT LOUD, SHOCK ME en I STOLE YOUR LOVE maken daar deel van uit. Publieksfavorieten zoals SURE KNOW SOMETHING en I WAS MADE FOR LOVIN’ YOU worden uiteraard ook niet vergeten.

Naast de volledige regalia, make-up en nostalgische KISS kostuums inclusief platform boots, wordt de show ondersteund door een flashing LED KISS logo, full color verlichte drumkit, CO2 rookpluimen, vlammen, halogeen blinders, lucht alarm sirenes, zwaailampen alles!

Keer terug naar de dagen van de glamour-hardrock scene van de zeventiger jaren en ervaar het nostalgische geluid en de spectaculaire show. Rock and Roll all nite and party every day!

MotΓΆrheads:
Nederlandse nummer één Motârhead tribute!
MotΓΆrheads is Nederlandse eerbetoon aan MotΓΆrhead! Zonder twijfel de luidste, hardst rockende hellraisers in heel Nederland (en daarbuiten!). Met look-a-like Lemmy Floyd Kiltmister aan het roer houden ze nalatenschap van ΓΌberbastard Lemmy Killmister springlevend! Niet klakkeloos na gespeeld, maar de muziek en de show tot in elk detail weergegeven! Lemmy Floyd Kiltmister speelt dezelfde legendarische Bass-Sound!! Kijk uit want hij lijkt er echt op ! β€žIs Lemmy weer herrezen?β€œ zal zich menigeen afvragen!

De Set lijst ziet eruit als een The Greatest Hits Show en bevat songs uit het MotΓΆrhead-era, maar ook actuelere songs. Er wordt een MotΓΆrhead- Illusie show van grote klasse geboden. Denk aan Overkill, Killed by death, The Game, Iron Fist, Dancing on your grave, Bomber en natuurlijk Ace of Spades. Harder en nog harder …..dat is MotΓΆrheads Rock n Roll will never die.

Beast of Maiden:
Beast of Maiden benadert Iron Maiden tot in perfectie! De show zit boordevol met energie, van deze 6 doorgewinterde muzikanten die hun sporen in het live-circuit ruimschoots verdiende hebben. Hun gedeelde passie voor de muziek, stijl en sfeer van Iron Maiden heeft ze doen besluiten het ultieme eerbetoon aan hun helden te brengen: het oprichten van een female-fronted Iron Maiden Tribute band!

De nummers worden tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd en dit staat samen met het enthousiasme van de band garant voor een spectaculaire avond vol met alle hits!

Dit is de eerste editie van TributeMania!

Tijd

Zaal open: 18:30
Aanvang: 18:30
Einde: 23:15

Ook interessant voor jou…

wo 13 dec
W1 cafe met: Olaf Putker & The Scenic Sound
19:00
americana, indie rock
vr 08 mrt
Jaya The Cat + support
19:00
roots, punk, rock, reggae, ska
zo 28 jul
Dead On Sunday (US) + Andrew Paley + support
19:00
Darkwave Rock, Post Punk