vr 13 okt
Snow Coats + Bony Macaroni + All Dogs Go To Heaven
20:00
  • indie pop rock

We zetten samen met Luxor Live een hele sterke package neer met veel Arnhemse artiesten!

Snow Coats
De Arnhemse band Snow Coats maakt indiepop geΓ―nspireerd door emo en folk. Snow Coats toerde eerder al door Europa en de UK als voorprogramma voor bands als Pinegrove, Ratboys, Remember Sports en Future Teens. In juni 2020 tekende de band een platencontract bij het Engelse label Alcopop! Records en brachten zij de zomerse indiepopnummer β€˜Pool Girl’, die door Britse media zeer goed ontvangen werd, o.a. door DORK en CLASH magazine, Radio X en BBC Radio 1.

Het nieuwe album genaamd If it wasn’t me, I would’ve called it funny kwam uit in september 2022 en wordt door het Amerikaanse magazine Stereogum omschreven als β€œridiculously catchy guitar-pop”. Het album werd opgenomen tijdens de lockdowns van 2021 in de oefenruimte in Arnhem en werd er samengewerkt met Amerikaanse producer Joe Reinhart (bekend van Beach Bunny, Hop Along en Modern Baseball).

Bony Macaroni
Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle drie minuten meeblèren.

De tragikomische emo-pop van Bony Macaroni kwam dan ook zo hard en snel als de tracks doen vermoeden. Binnen een jaar speelden ze vanuit het niets precies 52 shows door Nederland, Duitsland en BelgiΓ«. Festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim VanTol en de legendarische Raggende Manne en een Popronde-marathon. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een debuutalbum vΓ³l potentieel verslavende oorwormen. Dus, mocht je zin hebben in zo’n aanstekelijk avondje jankpunk, sla deze dan zeker niet over!

All Dogs Go To Heaven
Rauwe akoestische emo-indiefolkliedjes overwoekerd door pure en scherpe melancholie. Met wortels in de punkscene legt all dogs go to heaven een brug tussen pakkende, dromerige gitaarmelodieΓ«n en oprechte teksten.

Tijd

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Einde: 23:55

Ook interessant voor jou…

za 07 okt
As Friends Rust (USA) + Calling Hours (USA) ONLY NL SHOW!!
19:00
post, melodic hardcore, emo punk
wo 11 okt
W1 cafe: Prasa Prasa met: Bastiaan Prasa + Loulou + Lobbes
19:00
singer songwriter, country, soul
do 19 okt
Heathen Folk met: Grift (SE) + Iskandr @ De Werfloods Op Zuid
19:00
forest folk, dark folk, psychedelic folk
za 21 okt
80z Halloween
22:00
Eighties Halloween Party
vr 24 nov
W1 50jr: SWINGERS FEST met: DMNG (album release show) + Kaboutertje Putlucht + Claus + Rotzorg (album release show) + De Stoeptegels
20:00
punk rock, electro, nederlandstalig
za 25 nov
9 tot 5 mentaliteit Festival
23:30
Het office-iΓ«le festival van en voor de culturele, nachtelijke ondergrond
zo 26 nov
W1 50jr: Ruts DC (UK) + Lo-Lite
18:00
punk reggae dub, puinblues
wo 24 jan
W1 cafe: Greenstone + Spit
19:00
psychedelic instrumental stoner, Black punk
di 13 feb
Harp Twins (US) Featuring The Volfgang Twins (US) + Special guest
19:00
nordic celtic harp music, pagan, folk