za 14 okt
ONE IN THE JUNGLE CELEBRATION FEST 2023: Pantera + Slayer + Thrash Attack + Grindpad
15:00
  • tribute festival

**Omdat de eerste 2 edities van het We are all ONE IN THE JUNGLE FEST een zinderend succes waren komt er ook een 3de editie. Komt dat allen (wederom) horen en zien!

Thema: CELEBRATION OF PANTERA an ODE to the most legendary band of the nineties! An ode to legendary metal music, an ode to the late ABBOTT BROTHERS; R.I.P.

PANTERA by THE ART OF PANTERA
Niemand minder dan Marcel Coenen zal in de voetsporen van de legacy treden. De ritmische rechterhand met de ongekende palmmuting van Dimebag zal Marcel Coenen een ongekende tribute vertolken met hun tribute band THE ART OF PANTERA. Komt dat zien en horen!! Wat mij betreft een van de allerbeste Nederlandse (metal) gitaristen van ons land. Er zijn er nog wel een aantal op te noemen maar Marcel is een zeer bekwaam en begenadigd gitarist. Een betere CELEBRATION OF PANTERA zul je niet snel vinden.

SLAYER by SLAYER COVERBAND
De eerste editie van het We are all ONE IN THE JUNGLE FEST (2021) waren ze helaas verhinderd. Desalniettemin stonden ze er op de 2de editie wel en hoe? Het dak ging eraf. Wat een BRUTAL vertolking van het toch wel met recht een van de allerbeste metal bands ooit. Mocht je het hebben gemist in 2022 dan krijg je een nieuwe kans op 14 oktober 2023, Laat die niet liggen!

THRASH ATTACK
Bij THRASH ATTACK krijg je een attack van jewelste!!! Tributes van de ALLERVETSTE (thrash)metal songs van de afgelopen 40 jaar.

GRINDPAD
Grindpad De opener van de avond gaat ook al jaren mee en hun laatste album is om van te smullen. GRINDPAD is RETE STRAKKE TERING THRASH MET EEN DIKKE KNIPOOG!! Kom op tijd want dit wil je echt niet missen!! Als Utrecht een Bay Area zou hebben, dan zou Grindpad daar vandaan komen. De thrash-metalband uit de Domstad maakt immers muziek die zo uit de vermaarde Bay Area van San Francisco had kunnen komen. Dat is een groot compliment voor de Nederlanders, maar niet meer dan terecht.

Note: Inmiddels is het bij de meeste bezoekers wel bekend. We zullen de time-table zo inrichten dat iedereen nog een trein/bus kan nemen nadat de laatste live nootjes zijn gespeeld. Ik ben van mening dat het festival voor iedereen toegankelijk moet zijn. Horns up!!!

MvGr, Bas Van One In The Jungle

Ook interessant voor jou…

vr 27 okt
HALLOWEEN HORROR NIGHT met: Fearwell + Man as Plague + Von Mollestein + Prophecy of Asag + Prickrott
20:00
industrial, aggrotech, halloween metal assorti
zo 29 okt
Semblant (BR) + Systemhouse 33 (IN) + Beyong Frequencies (CH) + Secret Chord (PT)
19:00
dark gothic metal, groove metal, melodic
zo 04 feb
Any Given Day (DE) + support
19:00
metalcore