morgen
za 29 jan
Off the Records – LIVE ON STAGE
14:00
  • LIVE MUSIC! Gratis entree

OFF THE RECORDS en Willemeen ism Rijnijssel/ Kunststof presenteert beginnende talentvolle artiesten op het grote podium.

Kom langs, onze vrijwilligers staan weer klaar voor publiek, de bar is open. Kom weer van live-muziek genieten. GRATIS ENTREE maar let wel: vol=vol.

We gaan dit concert ook streamen via willemeen-facebook!


Noah Jay is een singer-songwriter die zowel uit de Mersey als de Mississipi river vist.

Hij was als 6 jarig jongetje gefascineerd door de stem van Elvis Presley en als puber voelde hij zich gehoord door de teksten van Johnny Cash.

Een songwriter die gehard, gehavend maar bewapend met een gitaar zijn weg vindt in het leven.

Hij speelt zowel eigen werk als covers.


Susan Gemser schrijft Nederlandstalige liedjes met indie-folk invloeden. Haar teksten spreken tot de verbeelding en met haar akoestische gitaar en warme stem brengt ze haar verhaal op een kleine maar gevoelige wijze.


Sare Weijman is een 19-jarige singer songwriter uit Oosterbeek. Haar grote inspiratie haalt ze uit artiesten als Tamino, Jeff Buckley en Julia Jacklin. Ze is druk bezig met eigen muziek schrijven en wilt dit graag met jullie delen!

Ze zingt, speelt gitaar en onder begeleiding basgitaar neemt ze je mee in haar gedachtes en verhalen.


Emma is een 18 jarige sing-a-songwriter uit Ulft en maakt onder andere melancholische indie muziek, shoe gaze en een beetje punk, op het moment is ze een tweede jaars muziek student bij Rijn IJssel in Arnhem. Haar aar muziek kan je een beetje vergelijken met artiesten zoals Beabadoobee, Soccer Mommy, Phoebe Bridgers en Elliot Smith.


Mila & Mira, een muzikaal duo uit de achterhoek dat zelfgeschreven indie popmuziek wil delen. Met een akoestische gitaar een melodieuze meerstemmigheid creΓ«ren ze een intieme setting, zodat de luisteraar even kan genieten van ontwapenende songs.


Tijd

Zaal open: 14:00
Aanvang: 14:00
Einde: 17:00

Tickets

Gratis toegang