morgen
za 03 dec
Grindfeast XXL met: Rectal Smegma + Inhume + Goreputation + Sick Of Stupidity + Mike Litoris Complot (LU) + Bullshit Generator + DMNG + Mellow Vocals + Kaasschaaf Party Grind
18:00
  • Grindcore festival

Rectal Smegma
We zagen ze afgelopen zomer al de grootste circlepit van Wacken veroorzaken genoeg redenen om Rectal Smegma dit jaar naar Grindfeast te halen. De Westland goregrindmachine staat immers altijd garant voor een overtuigend optreden en past gezien het brute doch feestelijke karakter uitermate goed bij Grindfeast.

Inhume
Oude rotten in het vak, al meer dan 25 jaar beken in binnen en buitenland, de Nederlandse deathgrinders van Inhume. Na al die jaren hebben ze zeker niet ingeboet aan wreedheid, dus grote kans dat ze de Willemeen laten schudden op haar grondvesten.

Goreputation
Deze Duitse Slam Death metal machine is ook geen onbekende meer in het wereldje, strak en technisch zoals je van Duitsers gewend bent, maar toch met een lekker groove erin. Klaar om je haren los te gooien?

Sick of Stupidity
Dit Rotterdamse kwartet kent geen genade, dikke grindcore met drums en riffs zo snel dat het bijna abnormaal is. Overal in Europa en zelfs de Verenigde Staten en IndonesiΓ« hebben kennis mogen maken met deze gasten uit roffa, daarom nodigen we ze graag nog een keertje uit om hun kunstje nog eens in Arnhem te vertonen.

Mike Litoris Complot
Een grindcore avond is natuurlijk niet compleet zonder die ene band die songtitels heeft als: Disco Zombie Holocaust, Municipal Aids en Circus Slammy Granny. Trek je lolbroek en zet je feestmuts op, want deze heren uit Luxemburg toveren een glimlach op je gezicht, gegarandeerd!

Bullshit Generator
Herrezen uit de as van het Arnhemse Impalement zijn de heren een nieuwe band begonnen, met een nieuwe zanger en een drummer presenteren wij Bullshit Generator. Deze band is zo nieuw dat ze nog geen videomateriaal op YouTube hebben staan, sterker, dit is pas het 2e optreden van het Arnhemse gezelschap, maar het beloofd veel goeds!

DMNG
Een enigszins controversiΓ«le naam, maar dit nieuwe Arnhemse punk/grindcore gezelschap is in korte tijd al naam aan het maken als die ene band met de roze bivakmutsen. Ze hebben de oefenruimte van de organisatoren (Dat is Kaasschaaf voor hen die dat nog niet wisten) al een keer getrasht en toen dachten ze bij Kaasschaaf, laten we die gasten van Deze Moeders Neuken Gratis maar eens boeken voor ons feestje, kunnen we kijken of ze die grote mond waar kunnen maken.

Mellow Vocals
Het is je boy Thomas! Dit eenpersoonsleger staat klaar om je te betoveren met zijn rauwe vocals, gekke beats en dikke riffs. Lang geleden dat we een eenmansact hebben geboekt, dus laten we hem dan maar gewoon uit ons eigen stadje halen. Mellow Vocals uit Arnhem is dat project wat je niet kent, maar waar je achteraf van baalt dat je het pas zo laat hebt ontdekt!

Kaasschaaf Party Grind
Geen introdcutie nodig, schopt alle mensen die blijven plakken de deur uit met een klein halfuur aan feestmuziek.

Tijd

Zaal open: 18:00
Aanvang: 18:30
Einde: 01:00

Ook interessant voor jou…

vandaag
vr 02 dec
Ann My Dice + Eternalice + Ocean Breath + Eventide Poem
19:00
Een avond vol metal
vr 06 jan
Brutal Insanity Records New Years Fest met: Bloodmoon + Necrotesque + BruuT
20:00
vr 03 feb
Harakiri For The Sky (AT) + Schammasch (CH) + Groza (DE)
19:00
Black metal
vr 10 feb
Mellow Vocals (album release party) + Emirhan + Tama Justice
20:00
experimenteel hip hop & deathcore
vr 24 feb
Attila (USA) + Our Hollow Our Home (UK) + Traitors (USA) + Ghost Iris (DK) + Stain The Canvas (IT)
18:00
Deathcore
za 25 feb
Blackfest III met: Ancient Rites (BE) + Cirith Gorgor + Pentacle ea.
14:00
black metal festival
za 22 apr
Metalyard Festival met: Evil Invaders (BE) + Warbringer (US) + Mad Max (DE) + Aeranea (DE) + Exanimis (FR) + Schizophrenia (BE) + Disquiet + Ghosther (DE) + Overruled + more tba.
14:00
za 27 mei
Orphaned Land + Dead Venus + Ring of Gyges
19:00
Oriental metal