zo 10 mrt
Eek-A-Mouse (JAM) + I & I foundation
19:00
  • dancehall
  • reggae

We hebben voor deze show het totaal aantal tickets opgedeeld in 3 fase's van goedkoop naar iets minder goedkoop. Dus hoe eerder je koopt de goedkoper je uit bent! Wat een MEGASUPERDEAL weer van Willemeen!

Eek A Mouse
Eek A Mouse, geboren als Ripton Joseph Hylton, is een Jamaicaanse reggae- en dancehall-artiest die bekend staat om zijn unieke stijl, rauwe vocalen en humoristische teksten. Hij is geboren op 19 november 1957 in Kingston, Jamaica. Eek A Mouse verwierf internationale bekendheid in de jaren 80. Hij wordt beschouwd als een pionier in de reggae- en dancehall-muziekscene.

Eek A Mouse staat bekend om zijn unieke stemgeluid en zijn vermogen om te zingen in verschillende stijlen, waaronder reggae, dancehall, dub en rock. Zijn muziek combineert vaak politieke en sociale boodschappen met een speelse en humoristische benadering. Hij creΓ«ert slimme woordspelingen en maakt gebruik van dubbele betekenissen in zijn teksten, waardoor zijn nummers zowel vermakelijk als betekenisvol zijn.

Een van zijn bekendste nummers is β€œWa Do Dem”, dat is uitgebracht in 1981. Het nummer was een hit in Jamaica en ver daarbuiten, en wordt nog steeds beschouwd als een reggae-klassieker. Andere populaire nummers van Eek A Mouse zijn onder andere β€œGanja Smuggling”, β€œAnarexol”, en β€œOperation Eradication”.

I & I Foundation
I & I Foundation is een nieuwe 7- koppige reggaeband gevestigd in Arnhem met een eigen sound en stijl. Met Imme op de drums, Menoj op de Bass, Tjaka en Linton op de gitaar, Erik op de keys, Arjen op de percussie en Lighta als leadzanger. Wij spelen eigen werk met hier en daar wat covers.

Ism: Arnhem Music Culture & Reggae Agenda

Tijd

Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Einde: 23:30

Ook interessant voor jou…

vr 15 mrt
Social Roots Ladder Soundsystem in Dub with Loddy Culture + Lyrical Benjie
20:00
dub
vr 21 jun
unity dance #4 met: Kingstep Soundsystem 6 scoop (BE) + Dubhoven + Sister Marlou
23:00
Dub, reggae
vr 27 sep
Unity dance #5 King Shiloh Soundsystem + Sister Marlou
23:00
Dub Roots Reggae