Content

CANCELLED Willemeen Comedy Club Stand Up Edition

Stand Up Comedy

Zaal open: 18:30 uur | Entree: € 12.00 | Voorverkoop: € 18.00

Mbt de nieuwe restricties is het voor ons onwerkbaar geworden om deze show door te kunnen laten gaan. We gaan het concert niet verschuiven iedereen die een ticket heeft gekocht krijgt een mail met informatie mbt terugstorting. 

 

LET OP! JE KOOPT EEN DUO TICKET, DUS VOOR 2 PLAATSEN NAAST ELKAAR.

Willemeens Comedy Night mede mogelijk gemaakt door Playground Comedy http://www.playgroundcomedy.nl/
Geplaceerd (je krijgt een tafel toegewezen)
Entree VVK: 12€ duoticket

Deurprijs: 18€ duoticket

AANVANG STAND-UP: 19:00!

Facebookevent

Kom binnen bij Willemeen voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een komische try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende er ervaren comedians. In een knusse zaalsetting wisselen ruim 7 tot 8 verse talenten en profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Arnhem bespelen. De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians een voor een naar voren.

Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen! We verwelkomen diverse Nederlandstalige maar ook een paar Engelstalige acts. Ditmaal o.a.:

Ellen Oort, Taco Eijzenbach, Jonathan Krispijn, Paul Schoolderman. Nigel Ver, Badr Maccran.Hans Heuvelman, Carly Blair, Steven Stol
en Jeroen Jonker

CANCELLED Willemeen Comedy Club Stand Up Edition