Content

CANCELLED Atlanta

psych improv rock

Zaal open: 19:00 uur | Entree: € 19.00 | Voorverkoop: € 19.00

Mbt de nieuwe restricties is het voor ons onwerkbaar geworden om deze show voor publiek door te kunnen laten gaan. We gaan het concert niet verschuiven iedereen die een ticket heeft gekocht krijgt een mail met informatie mbt terugstorting. 

 

ATLANTA is een instrumentale jamband met drummer Bob Hogenelst (Birth Of Joy/Molasses), basgitarist Sebas van Olst (Typhoon/Cool Genius) en guitarist Pieter Holkenborg (Automatic Sam/Ten East). De 3 leden delen hun liefde voor jaren 60 psychedelische rock, jaren 70 free jazz, 80's punkrock en hedendaagse experimentele bands en dit hoor je terug in in hun sound."

 

Voor deze speciale show zal ATLANTA samenwerken met een VJ die ook zal improviseren met beelden op dit geinproviseerde concert. Hier is een kans voor iedereen om te participeren je mag videobeelden insturen deze beelden zal de VJ gebruiken in zijn set.   Dit is het thema om vrij op te associeren; Weidse beelden, sfeervol maar niet duister, psychedelische roadtrip, onderweg, natuur.  Stuur je materiaal via wetransfer naar mediatuin@willemeen.nl  film je met je mobiel film dan aub in landscape mode.

 

Dit zeggen enners over het recente album "nugrybauti " van ATLANTA:

Mike Watt (Independent artist/The Minutemen/fIREHOSE/The Stooges): "Really good stuff, respect!"

Doomcharts: “Nugrybauti” weaves, swerves and glides through epic Prog work-outs,motorik nuances and psychedelia in a dazzling display of musicianship and innovation – truly outstanding."

El Coyote: "One of the most breathtaking sound surprises of the year is here."

Nevermind The Hype: "A massive psychrock record!"


NUGRYBAUTI (Lithuanian): to become distracted during a task, literally to get lost wandering in search of mushrooms

 

Links:

Atlanta bandcamp

Atlanta facebook

https://laybarerecordings.com/

 

Facebook event 

 

 

 

 

 

CANCELLED Atlanta