Content

Eigenzinnig deel 2

Poëzie

Cafe open: 20:00 uur | Entree: gratis

HAPPY ALMOST VALENTINE. Hekel aan de liefde? Of ben je een echte romanticus? We zullen een gevarieerde avond voor jullie creëren rondom de (commerciele) dag van de liefde. Dus of je het nou loeft of haat. Bij ons kan je terecht!

In samenwerking met Willemeen hebben we naast een prachtige locatie ook een goede line-up voor jullie klaarstaan. (Word tijdig bekend gemaakt) Sprekers die staan te popelen om op deze locatie een klein inzicht in de welbekende hersenspinsels te geven.

Line up TBA

Het is gratis, en super tof, dus kom maar.

20.00 : deuren open
20.30 : eerste act
22.30 : sprekers afgelopen, nakletsen!
01.00 : einde
--

Eigenzinnig is een Deventers open poëziepodium waar een nieuwe generatie taalkunstenaars het hart kan luchten. Ze biedt in het Burgerweeshuis en Davo Arnhem een laagdrempelige plek voor schrijvers van alle niveaus om materiaal te testen, broodnodige meters te maken en vertrouwen en stijl te ontwikkelen. Daarnaast maakt het podium uitstapjes naar andere steden en festivals, alwaar de bewezen talenten hun werk aan een groter en gevarieerder publiek kunnen voordragen. Verwacht een grote liefde voor taal, eigengereid en geen blad voor de mond, van diepe bekentenissen tot kritische beschouwingen.

Eigenzinnig deel 2