Content

WillemeenCafe & Kunsstof Rijnijssel acoustic sessions

Concert

Cafe open: 18:00 uur | Entree: gratis

Facebookevent

Willemeen Café wordt gedreven door vrolijke vrijwilligers en is er voor heel Arnhem en iedereen die de stad bezoekt. Wat is er zoal te doen? Er zijn vaak speciale thema's die worden aangekondigd. Zoals Dungeons and Dragons bijeenkomsten, filmavonden, artiesten, draaiavonden of even lekker in de buitenlucht op het terras.

12 FEBRUARI ACOUSTISCHE SESSIE MET JONG ARNHEMS TALENT VAN KUNSTSTOF RIJNIJSSEL

LINE UP 11-12-2019:

18:30 : Noah Jaorah
19:00 : Sjoerd Willemsen
19:45 : Sara
20:15 : N'dea
20:35 : Jade & Cecile

Noah Jaora: Een singer, songwriter, producer en Multi-instrumentalist uit Apeldoorn. Zijn composities worden meestal beschreven als; Soul of R&B.

Sjoerd Willemsen: Ook wel genoemd Crying, haalt zijn inspiratie uit zichzelf, zijn verleden, vrienden en vijanden.

Sara: Met een karaktervolle stem en haar gitaar deelt zij in alle eenvoud onderwerpen waar je het als jonge vrouw liever niet over hebt. “Leren omgaan met de lastige dingen van het leven, jezelf ontdekken en het verlangen de wereld te begrijpen”.

N'Dea : N’Dea is een singer-songwriter met een warme stem die met haar vrolijke folk pop nummers lastige onderwerpen aankaart.

Jade & Cecile : Soulfield is pop/soul samenwerking van twee muzikanten uit Nijmegen. Het duo bestaat uit: Cecile Leeuwenburgh (zangeres) en Jadi Peperzak (gitarist). Soulfield beperkt zich niet tot één genre, maar slaagt er in meerdere stijlen te combineren. Hierdoor ontstaat er een unieke, uiteenlopende set-list in een intieme setting.

WillemeenCafe & Kunsstof Rijnijssel acoustic sessions