Content

Zeefdruk Cursus ism Volare

basis zeefdrukken

Open: 10:00 uur

De basistechnieken van het zeefdrukken

Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textielbedrukking, affiches en kunstdrukken. De zeefdrukkerij in de Willemeen wordt al jarenlang gebruikt voor het maken van onder andere posters en bandshirts. Ook worden er in deze werkplaats cursussen gegeven, waarbij u leert hoe het zeefdrukken werkt.

Volare biedt samen met Willemeen een cursusdag aan, waarbij u de basis van het zeefdrukken leert. Op deze dag leert u hoe uw ontwerp overgebracht wordt op een zeefdrukraam. En u leert om dit ontwerp vervolgens over te brengen op papier of textiel. De cursus geeft u vervolgens de ruimte om ook in de toekomst gebruik te mogen maken van de werkplaats, om bijvoorbeeld shirts voor uw vrijwilligersorganisatie te drukken.

 

Plaats/accomodatie
De zeefdrukkerij van Willemeen, Willemsplein 1, Arnhem

Trainer
Daisy Koenders


LET OP: voor deze cursus kunt u zich enkel aanmelden wanneer u aangesloten bent bij de Vrijwilligers Centrale Arnhem // Volare.  Bent u dit niet maar heeft u wel interesse in de edele kunst van het zeefdrukken neem dan gerust contact op met Daisy via zeefdrukkerij@willemeen.nl 

 

 

 

Zeefdruk Cursus ism Volare