Content

6 million ways to rave

Cafe open: 19:00 uur | Entree: gratis

Echte gabbers geven nooit op!!

 

6 million ways to rave

 

Line up;

 

Lady Error,

Der General,

DBA,

Graat.

Hellcreator,

Da Virus,

ThundeROman.

 

Lady Error

Ze gaat al vanaf 1992 ieder weekend de feesten af als bezoeker maar sinds het afgelopen jaar bekijkt ze het van de andere kant als dj! Zo heeft ze dan ook al een paar vette boekingen er tussen zitten zo is haar eerste boeking: (We are hardcore) in Italië!
Zo heeft ze ook al in (de legioen zaal) van Feyenoord gedraaid. Ook was ze te zien en te horen op het (5 jarige jubileum) van Early Gabbers!
Aankomende Zaterdag draait ze op (Harder is beter) waar jullie haar alvast kunnen bewonderen!
Hier heb je onze eerste vrouwelijke Dj, Lady Error!!!

Graat

Gerard raakte al geïnteresseerd in de muziek sinds jonge leeftijd en en dan voornamelijk in Hardcore. Zo begon hij met cassettebandjes op te nemen van de radio en kwam toen al snel in de brugklas in aanraking met een jongen die DJ was, toen hij het apparatuur van de jongen zag was hij opslag verliefd en heeft hij via een kennis 2 draaitafels gekocht. Hij is al erg bekend in de hardcore scene en draait dan ook voornamelijk Oldschool, Millenium en Early Hardcore. De Limburgse DJ staat dan ook zoal kleine als grote feesten, Als Resident van LG-Events heeft hij een reeks feesten op zn naam staan waaronder Carnacore, ook is hij regelmatig te vinden op (Arina's leuke oldschool feestje) in Arnhem, ook heeft hij het afgelopen jaar een grote mijlpaal geslagen door op (Harmony Of Hardcore) in Erp gedraaid te hebben! En zo is deze Limburgse Dj op nog veel meer feesten te zien en mag hij zijn maandelijkse show draaien voor toxic sickness!
Onze 2e Dj: DJ GRAAT!

Da Virus,

Hij was nog maar een tiener toen hij begon met het draaien van zijn ouders hun muziek want zijn vader had een vinyl draaitafel thuis staan. In 1995 kocht hij zijn eerste eigen hardcore platen en zo kocht hij dan ook snel een tweede platenspeler en mixer erbij, hij was zo enthousiast dat hij al zijn vrij tijd bezig hield met het mixen van zijn muziek en met het beoefenen van zijn ´skills´. In het plaatselijke jongerencentrum draaide hij zijn muziek en toen besefte hij zijn liefde voor de muziek en heeft de jaren daarop in meerdere verschillende clubs mogen draaien. Na 2000 kreeg hij de kans om zijn talenten te laten zien voor een groter publiek en voor grotere feesten.
Hij is veel bezig met draaien in de Early Hardcore scene; zo draait hij op meerdere feesten in arnhem zoals; (Arina's leuke oldschool feest) en (orgins of the core). Zo zegt hij zelf erg trots te zijn dat hij heeft mogen draaien op (Nature One camping 2019) in Kastellaun, (Hellraiser 2015) in Amsterdam, (Hardschock 2009) in Zwolle, (Megarave 2004) in Enschede.

Onze 3e Dj: Da Virus


6 million ways to rave