Content

Harder is Beter - The Afterparty!

hardcore

Zaal open: 23:30 uur | Entree: € 10.00 | Voorverkoop: € 7.50

 

Na 2 jaar stilte keert Harder is Beter terug op 14 december 2019!

En dit is niet zomaar een editie.. Ditmaal wordt het de hardste afterparty ooit! Zoals jullie weten is deze avond het 25jarige jubileum feest van Paul Elstak in het GelreDome, dit feest is om 23.00uur al afgelopen, dus voor ons een mooie gelegenheid om jullie vanaf 23.30uur te verwelkomen in de Willemeen met het hardste concept van Arnhem en omstreken!

Bullet proof hardcore events & Future of Hardstyle hebben samen de handen in een geslagen om jullie een avond te bezorgen die niet snel vergeten zal worden! Speciaal voor deze avond zullen beiden zalen van de Willemeen geopend worden. In area 1 zal zoals jullie gewend zijn van Harder is Beter Hardcore en HARDER geknald worden! In area 2 zal deze keer Freestyle geramd worden zodat er voor ieder was wils is deze avond!

We hebben ons uiterste best gedaan om een toffe line up in elkaar te zetten, hier zullen zeker oude bekende staan maar ook nieuwe gezichten!

Voor onze die hard bezoekers zullen er een beperkt aantal earlybird tickets verkocht worden voor maar €5,-!!! Voorverkoop begint 6 september om 13.00uur! Dus sla dan snel je slag want OP=OP!!!!
Daarna zullen er nog een beperkt aantal kaarten voor €7,50 verkocht worden. Als deze ook op zijn zullen de resterende kaarten €10,- in de voorverkoop kosten.

Tickets worden alleen verkocht via www.futureofhardstyle.nl

Line up:

Area 1: Hardcore

S-Kill
Dj Morbius
La Casa de Hardcore
Affix
Core-Maniac
Lady Error
DJ Amisha
Bazzy
Hosted by: The Syntax MC

Area 2: Freestyle!

Anna Crystal
Twice
Sound-Experience old stars - SEOS
Civillian
Charter
Dj Psyco
Hosted by: Mc Conehead

Dit event is 18+
Neem een geldig legitimatiebewijs mee!

Facebook event

Harder is Beter - The Afterparty!