Content

Open Monumenten Dag Willemeen

Open dag

Zaal open: 13:00 uur | Entree: gratis

Facebook

Welkom bij Willemeen. Laat je onderdompelen in verschillende muziekdecennia in de diverse zalen van het monumentale pand van Willemeen!

Als u binnenkomt heeft u vier verschillende paden die u kunt bewandelen.

U kunt kiezen voor het verleden. U doet dit door via de prachtige trap naar boven te gaan waar u uitkomt in de grote zaal. In deze zaal zal een lindy-hop cursus worden gegeven om 14:00. Lindy-hop is een dansvorm die werd beoefend tijdens de Swing periode van de jaren 20 en 30. Lijkt het u leuk om kennis te maken met deze dansstijl? Dan is dit u kans! Na de uitleg van de dans zal een Swingband gaan optreden. U kunt dan uw net geleerde pasjes ten uitvoer gaan brengen. Wilt u naar de band kijken? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. De band begint met spelen om 15:30.

U kunt ook kiezen om naar de cafézaal gaan. In deze zaal zal een dj op gezette tijden en uit de verschillende decennia dat Willemeen actief is muziek draaien. U kunt hier rustig plaatsnemen en een kopje thee of koffiedrinken en u ervaringen van de open monumentenda
Tevens is er een gang die leid naar de toekomst! Hoe ziet u Willemeen in de toekomst? Wat zou bijvoorbeeld willen zien in Willemeen? In deze ruimte komen ook vrijwilligers aan het woord die hun toekomstvisie van Willemeen vertellen.

Kortom er is genoeg te zien en te doen bij Willemeen. De toegang is helemaal gratis dus komt dat zien!

Open Monumenten Dag Willemeen