Content

Scordatura (SCH) + Visions Of Disfigurement (UK) + Apothic

slam

Open: 19:30 uur | Entree: € 8.00 | Voorverkoop: € 6.00 | Tickets kopen

Grindfeast Events & Willemeen present:

Zaterdagavond 18-05-2019, Slam avond!

Facebook event

2018 was een hoogtepunt wat betreft shows. Wie kan zich nog het brute optreden herinneren van de Zuid-Afrikaanse heren van Vulvodynia? Of die ene avond dat Defeated Sanity het café liet schudden op zijn grondvesten? Of Grindfeast XL, waar PaRtY-CaNnOn de zaal omtoverde in een grote, feestende, met confetti besmeurde bende?
Allemaal memorabele optredens en de volgende zit er al weer aan te komen.
Voor dit optreden komen er 3 bands uit Groot-Brittannië de Willemeen met de grond gelijk maken.

Voor u in de aanbieding hebben wij;
SCORDATURA: uit de donkere krochten van Glasgow, Schotland.
Deze 4 sympathieke mannen maken brute death metal, hard en lomp. Al jaren touren ze door Europa en de Verenigde Staten om hun vuige deuntjes ten gehore te brengen en nu dus ook in Arnhem.
Wees klaar voor een potje strakke en genadeloze brutal death metal


Visions Of Disfigurement: Uit Slamchester, Engeland( Dat is slang uit Engeland voor Manchester, jwz). 4 koppige slam formatie met hun eerste langspeler die 3 jaar geleden is uitgebracht.
Lage gutturals, slome riffs en circlepits. Hét recept waar deze, toch redelijk nieuwe, formatie mee aan komt zetten op hun shows. Er mag in een rondje worden gelopen, boos kijken is toegestaan en genieten doe je automatisch!


Apothic: Deze jonge honden zijn nieuw in de scene, maar zijn veelbelovend. 4 jongens met een missie. Death metal maken en geen genade! Hun eerste show in Nederland en misschien zelfs wel op het vasteland van Europa. We geven ze graag een hartelijk welkom, met een circlepit en een biertje. Proost!

Scordatura (SCH) + Visions Of Disfigurement (UK) + Apothic