Content

Vetrar Draugurinn + Treurwilg + Egeria

album releaseshow - progressive, doom

Zaal open: 18:00 uur | Entree: € 12.50 | Voorverkoop: € 10.00 | Tickets kopen
Vetrar Draugurinn presenteert 31 maart het nieuwe album "Hinterlands" bij Willemeen!

Vetrar Draugurinn is geformeerd door songwriter/gitarist Eric Hazebroek (Stream of Passion). De band heeft gezamenlijk als doel om muziek te maken die uit het hart komt; melancholisch en dreigend, intensief en op sommige momenten breekbaar, groots en zwaar op andere momenten. Samen met Marjan Welman (Autumm, Ayreon), Jim van de Kerkhof (All for Nothing), Thomas Cochrane (Hologram Earth, Acient Rites) en Arjan Heijden (Manifest, Daeonia) brengen ze ons melancholische melodieën met oog voor subtiele details en diversiteit.
 
“Hinterlands” bevat 11 eigen nummers die je mee zullen sleuren in hun reizen door de duisternis. Vetrar Draugurinn is gearriveerd om een hint van licht in het donkere woud te geven. Een klein beetje warmte in de lange, Winterse nachten.
 

Treurwilg

 
Vanuit de depressive krochten van Tilburg is Treurwilg ter wereld gekomen. Met gitaarpartijen die een geweldige partij droevenis en onheilspellende soundscapes creëren en zangpartijen die zelfs de gelukkigste zielen naar de hell trekken wordt niemand ontzien.
De invloeden komen van death/doom acts als Swallow The Sun en My Dying Bride to aan funeral doom acts als Ahab en Evoken.
 
 
Egeria
 
Arnhems eigen female fronted symphonic metalband Egeria zal de avond openen met meeslepende melodieën die enerzijds betoverend zijn en anderzijds je metalhart tot headbangen aanzetten.
 
 
 

Vetrar Draugurinn + Treurwilg + Egeria