Content

Thaw (PL) + Five The Hierophant (UK) + ARRM (PL) only NL show!

black, doom, drone, experimental

Cafe open: 19:00 uur | Entree: € 8.00 | Voorverkoop: € 6.00 | Tickets kopen

 


THAW
Sosnowiec, PL /  Agonia Records
 Facebook / Bandcamp 

Thaw zegt zelf dat hun muziek geen genre kent en experimenteert er dan ook uitgebreid op los, maar wie z’n post black metal graag met een ritualistische inslag heeft zal bij Thaw veel vinden om te waarderen. Veel terug te horen invloeden zijn drone, post rock en andere zware, melodieuze genres. Na een goed ontvangen show op het altijd uitverkochte Roadburn begin dit jaar doen ze nu Willemeen aan, dus mocht je ze toen gemist hebben is hier je kans.

 

FIVE THE HIEROPHANT
London, UK / Dark Essence Records 

Facebook / Bandcamp

 Ook opener Five The Hierophant heeft een ritualistische inslag, maar ditmaal met Indiase en Midden-Oosterse invloeden. Met een uitgebreid scala aan instrumenten zoals tempelbel, djembe, sitar en saxofoon wordt een psychedelische, melodieuze soundscape gecreëerd. Liefhebbers van alles dat lijkt op jazzy stonerrock dienen zeker op tijd te komen.

 

ARRM 
Instant Classic Records 

Facebook / Bandcamp 

ARRM is een side project van leden van Thaw en speelt geheel instrumentale, atmosferische post rock. Het zelfgetitelde debuutalbum klinkt als de soundtrack voor een western waarin de hoofdpersoon een sjamanische queeste ondergaat, met galmende gitaar en een sfeervol orgel op de achtergrond.

 

Facebook event

Thaw (PL) + Five The Hierophant (UK) + ARRM (PL) only NL show!