Content

Zombiewalk

Zombiewalk

Open: 17:00 uur | Entree: gratis

Zombiewalk Arnhem

Datum: 25-10-2018

Tijd 19:00 

Locatie: Johhny van Doornplein (entree oude V&D Arnhem).


Wanneer je voor de V&D staat en met je gezicht naar het pand toe staat dan zie je de voordeuren, deze zijn gesloten maar je kunt zien dat er op de eerste en tweede verdieping mensen lopen. Deze mensen staan net als jij te wachten op de start van de Zombiewalk. Er klinkt zachtjes wat spannende muziek uit een aantal speakers die opgesteld zijn bij de voordeur.

Opeens klinkt er een hoop geschreeuw vanuit de V&D. je kijkt omhoog en ziet hoe er achter de mensen zombies tevoorschijn komen,

Angst paniek., Mensen kunnen geen kant op. Je ziet hoe mensen naar achter getrokken worden en hoe het bloed tegen de winkelpui kletst en langzaam omlaag druipt.

Is dit het begin van de zombiewalk?

Er komen mensen in paniek de V&D uit gerend en sluiten meteen achter het de deuren en proberen deze dicht te houden.

Achter de deuren zie je dat er een meute zombies dichterbij schuifelt, de mensen proberen de deur dicht te houden. Onbegonnen werk, de zombies breken de deur open en stromen het winkelgebied in. 

Blijf je staan?

Misschien kan je met een donatie in de vorm van dierenvoer de Zombies een ander kant op laten lopen. 

Meer info: www.zombiesquad.nl 


Wil jij meelopen met de Zombiewalk Arnhem 2018?


Dus jij loopt mee met de Zombiewalk!

Dat kan. Wat dat kost? NIKS!!! (Maar wat dierenvoer voor het dierenasiel is meer dan welkom) Maar wat moet je dan doen? Zorgen dat je er uitziet als een zombie. Sommige mensen hebben deze uitstraling als een natuurlijke aura om zich heen hangen en anderen moet er een beetje werk voor verzetten. Dit kan op twee manieren.

Manier 1;

Je doet het zelf. je hebt zelf grimeer en kleding en je kunt jezelf grimeren. Kom dan tussen 16:00 en 19:00 naar de oude V&D en loop door naar de eerste verdieping. daar zul je tafels en spiegels vinden waar jij je zelf kunt omtoveren tot echte zombie. In deze ruimte kun je jezelf na de Zombiewalk ook weer afsminken.

Manier 2;

Je hebt geen grimeer ervaring of smink. kijk dan bij ons kopje; Grimeurs en zoek een grimeur uit die jou mag omtoveren tot zombie. Neem contact op met deze grimeur en maak een tijd en prijsafspraak. Bedenk dat je voor een redelijk resultaat ongeveer halfuurtje kwijt bent en ongeveer 8 tot 15 euro. Maar dit ligt helemaal aan de grimeur. Wij als Zombiewalk Arnhem organisatie kunnen hier geen uitspraken over doen.

Zombiewalk