Content

Defeated Sanity (DE/USA) + Epicardiectomy (CZ) + Acranius (DE) + Oral Fistfuck (DE) In Demise (DE) Exclusive NL SHOW

slam

Open: 16:00 uur | Entree: € 14.00 | Voorverkoop: € 12.00 | Tickets kopen

Na het daverende succes van de laatste Grindfeast show, hebben we de volgende show weten te strikken. Zwaarder dan zwaar, brengen we met gepaste trots 3 absolute grootmachten uit de Slamming Death metal scene voor jullie naar Arnhem.


Hadden we al benoemd dat dit de enige show in Nederland wordt van deze tour? Nee? Bij deze. Hopelijk blijft de Willemeen na deze avond wel heel...

Grindfeast Events presenteert u, in samenwerking met Rising Nemesis Records   FACEBOOK EVENT


Defeated Sanity(DE/USA)
Een van de grootste Slam acts heden ten dage gaat op tour, en daarvoor spelen ze hun enige Nederlandse show in Arnhem. Lage guttural vocals, met zware, trage rifs afgewisseld met snoeiharde blastbeats. Er mag in cirkels gelopen worden, graag zelfs!

Epicardiectomy(CZ)
Deze heren uit de Tsjeschië zijn al de hele wereld over geweest met het Slammende en beukende geweld dat ze produceren. Het legendarische optreden op Mountains of Death (let me see those hammers,show me, show me, iemand?) staat bij menig slam fan nog op het netvlies. Eigenlijk is niet de vraag of er weer een zinderende circlepit komt, maar hoe groot deze gaat worden!


Acranius(DE)
De main support van de 2 bovengenoemde bands is het Duitse Acranius. En dat zijn zeker niet de eerste de beste. Het laatste album dat ze uitbrachten, Reign of Terror, is eigenlijk al een echte klassieker in wording. Dat deze heren de avond goed zullen beginnen en het publiek geen kans geeft om even rustig in de stemming te komen, staat vast.


Oral Fistfuck (DE)
De avond wordt geopend door Oral Fistfuck, ook afkomstig uit Duitsland. Het zijn geen nieuwe jongens, met al meer als 6 jaar ervaring, maar nog steeds niet heel bekend bij het grotere publiek. Maar jaren lang werken en keihard muziek maken heeft ze deze plek op de tour opgeleverd. Wij kijken in ieder geval uit naar het optreden!

Last minute toevoeging: In Demise (DE)


Defeated Sanity (DE/USA) + Epicardiectomy (CZ) + Acranius (DE) + Oral Fistfuck (DE)  In Demise (DE) Exclusive NL SHOW