Content

Harm's Way (USA) + Sanction (USA) + Renounced (UK) excl NL show!

hardcore

Cafe open: 19:30 uur | Entree: € 15.00 | Voorverkoop: € 13.00 | Tickets kopen

FBevent

Een exclusieve Nederlandse show voor de hardcoreliefhebber, en godnondeju wat is dit een harde package!

 

HARM'S WAY (USA) (Metal Blade) 

facebook

Headliner Harm's Way staat bekend om hun unieke blend van hardcore, industrial en metal. Oorspronkelijk begonnen als half geintje en side project van straight edgers The Few and the Proud is Harm's Way ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige band. De intensiteit uit hun vroege powerviolenceperiode is gebleven en de band heeft zich met groove- en death metalelementen ontwikkeld tot een loodzware, duistere moordmachine. Het vierde album Posthuman (2017) kon rekenen op goede reviews en zal zeker acte de presence maken deze avond.. Voor fans van Godflesh, Sepultura, Trapped Under Ice en dergelijke zware kost.

 

SANCTION (USA)

facebook

We zullen 't maar deathcore noemen, maar eigenlijk is Sanction moeilijk in een hokje te plaatsen. Deze New Yorkers worden vaak omschreven als metalcore, en wellicht dat dat de gemiddelde metalliefhebber afschrikt (het is een beetje een vies woord tegenwoordig), maar dan mis je toch echt een staaltje vakmanschap dat duidelijk gebouwd is op een grondige kennis van en liefde voor veel verschillende metalgenres. Vroege invloeden kwamen van bands als Zao, Martyr A.D. en It Dies Today en hebben zich verder ontwikkeld met inspiratie van bands als Suicide Silence en All Shall Perish. Elke genre overschrijdend is Sanction voor iedereen die z'n breakdowns graag met bitterzoete emotie en bloeddorstige energie heeft.

 

RENOUNCED (UK) (Carry The Weight / Good Life)

facebook

 Een van de grotere namen uit de Britse metalcore en een prima aanvulling op bovenstaande bands. Renounced tracht de metalcore nieuw leven in te blazen en slaagt daar volgens de kritieken prima in. Agressief en technisch: death to false metalcore.

Harm's Way (USA) + Sanction (USA) +  Renounced (UK)  excl NL show!