Content

Arnhem Intro Festival @ Coberco Fabriek met KUTMAAN

Open: 16:00 uur

Willemeen werkt mee aan de Arnhem Intro Dag voor nieuwe studenten in Arnhem.

We programmeren op het Intro festival in de avond.

 

KUTMAAN

https://www.facebook.com/kutmaan/

Kutskater/ Wondkoorts
Voorheen bekend als sukkelduo kutskater gaat het kutskatende duo sukkels nu het podium op onder de naam wondkoorts (EDIT AUGUSTUS 2018) dat is ook al oud nieuws als het goed is ze heten nu KUTMAAN. Dat klinkt toch net even meer sexy. Net als de muziek uiteraard. De muziek is best te vergelijken met het geluid van Andre Hazes die een bord knakworsten naar binnen zuigt.
 
ze spelen ongeveer om 17:00u wees er bij!

 

 

 

 

Programma HAN Intro 2018

HAN Intro start met een kennismaking met je eigen opleiding. Op deze dag(en) ontmoet je je mentor en je introductiegroep. Je krijgt informatie over je studie en praktische informatie over gebouwen en faciliteiten. Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid! Per opleiding verschilt het programma, de duur en de kosten van de introductieweek. Behalve de kennismaking met je eigen opleiding, zijn er activiteiten waar je met alle opleidingen van de HAN aan deelneemt.

De HAN kent 65 bacheloropleidingen. Om praktische redenen vermelden we op deze pagina alleen het HAN-brede programma van de HAN Intro. Benieuwd wat je zoal doet tijdens de intro? Check de opleidingsspecifieke introductie van vorig jaar. Ben je er in 2018 ook bij?

 

HAN-brede Intro programma

 

Donderdag 30 augustus 2018

(I.s.m. Arnhem Studiestad, Van Hall Larenstein en ArtEZ hogeschool voor de kunsten.)

Arnhem Intro Dag

12:30 - 16:30 uur Staddag met Intropolyspel | Centrum van Arnhem 

Tijdens de staddag maak je kennis met Arnhem: jouw studentenstad! In groepjes trek je de stad in voor verschillende opdrachten. Je struint langs kroegjes, culturele instellingen, studentenverenigingen, sportieve uitdagingen en nog veel meer. Bovendien maken jij en je team kans op schitterende prijzen.

17:00 - 23:00 uur Arnhem Intro Festival | Coberco Melkfabriek, Nieuwe Kade 1

De knaller van de introductieperiode is het Arnhem Intro Festival! We starten om 17.00 uur met Festival Food verkrijgbaar bij verschillende Food Trucks. Tijdens het eten kun je genieten van theater en muzieksacts. Vanaf een uur of zeven voeren we het tempo op en komen er diverse DJ’s on stage. Ook dit jaar hebben we weer een gevarieerde programmering. Voor ieder wat wils.

Arnhem Intro Festival @ Coberco Fabriek met KUTMAAN