Content

First Blood (USA) + For Blood and Vengeance

hardcore

Zaal open: 20:00 uur | Entree: € 12.00 | Voorverkoop: € 9.00 | Tickets kopen
 
 
 
 
First Blood  (Pure Noise Records)
 
 
Deze band uit San Francisco kwam in 2002 tot stand, een hardcoregroep met ex-leden van o.a. Terror en Sworn Vengeance. De band maakte al snel naam voor zichzelf en groeide uit tot een internationaal powerhouse met sterke en uitgesproken teksten. Dit is zeker terug te horen in hun meest recente full-length ‘Rules’ (2017) die volzit met ruige breakdowns, overweldigende riffes en een in-your-face-boodschap. Samen met eerdere albums
Kallifornia (2006), Silence is Betrayal (2010) en hun FBI – First Blood Inspiration (2012) coveralbum staan ze garant voor een met adrenaline volgepomte pit waarin stilstaan geen optie is. Een avond waar de muziek door de Willemeen gestampt gaat worden is wat je te wachten staat met First Blood, mis het niet!
 
 

For Blood and Vengeance
 

De uit Almere afkomstige band For Blood and Vengeance speelt sinds 2009 dikke hardcore in binnen- en buitenland. Het vijftal wordt in de media vaak omschreven als de ‘hardcorekoningen van Flevoland’. Slepende breakdowns worden afgewisseld met zeer moshbare stukken, waarbij in eerdere pits al blauwe ogen, bloedneuzen en gebroken botten zijn veroorzaakt. Voor liefhebbers van bands als Madball, Biohazard en Sick of it All die niet bang zijn voor een schrammetje dus.


First Blood (USA) +  For Blood and Vengeance