Content

UITVERKOCHT**W1 en Gelders Orkest: Maestro Jules onthult Mendelssohn

Klassiek

Open: 13:45 uur | Entree: € 10.00

facebookevent

 

UITVERKOCHT!

MATINEEVOORSTELLING! 13:45 uur verzamelen bij Willemeen!
Doelgroep: Jongeren tussen de 15 en 27 jaar 
Entree: € 10

Ooit wel eens willen weten hoe die beroemde componisten dat nou deden? Hoe ze hun ideeën, gevoelens en ervaringen omzetten in muziek? Dirigent Jules van Hessen ontrafelt de geheimen achter de klassieke meesterwerken in Maestro Jules onthult. In dit programma neemt hij Mendelssohns 'Schotse' Derde symfonie onder de loep. Tijdens zijn verhaal speelt Het Gelders Orkest belangrijke fragmenten, bijzondere solo’s en opvallende overgangen. Wat inspireert een Duitser om een Schotse symfonie te componeren? Hoe lang werkte Mendelssohn aan het stuk? Wat heeft Queen Mary ermee te maken? En welk instrument blijkt een knappe doedelzakimitatie te kunnen geven? Na de pauze hoor je het complete stuk, dat klinkt zoals je het nog nooit hebt gehoord!

Ben jij tussen de 15 en 27 jaar en wil je ook een exclusief kijkje achter de schermen? Koop dan nu je ticket en zorg dat je erbij bent! De kaartjes zijn ook nog eens veel goedkoper, doordat wij samenwerken met Het Gelders Orkest. 
Inschrijven kan tot vrijdag 13 april en tickets kun je hier direct online bestellen. Contant betalen bij de Willemeen kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11.00 – 16.00 uur. We verzamelen om 13:45 uur en zullen dan gezamenlijk vertrekken naar de Musis

Wil je meer weten over de klassieke concertenreeks van Willemeen? Mail naar oscar@willemeen.nl

UITVERKOCHT**W1 en Gelders Orkest: Maestro Jules onthult Mendelssohn