Content

Y X Arnhem @Rozet

Ted X

Open: 19:00 uur | Entree: gratis

ACCEPTEREN WIJ DE TOEKOMST?

Facebookevent

Jongerencentrum Willemeen organiseert in samenwerking met Jongin Arnhem en de bibliotheek Y X Arnhem (geïnspireerd door TEDxTalk) op 16 februari in Rozet. Bij dit evenement zal er gesproken worden over acceptatie. "Iedereen wil natuurlijk zichzelf kunnen zijn, maar lang niet iedereen heeft het gevoel dat hij/zij dit ook kan. Er zijn veel mensen die zich niet fijn voelen in hun omgeving vanwege wie ze zijn. Dit kan komen door seksuele oriëntatie, geloofsovertuiging, afkomst, beperkingen, noem het maar op. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich goed kunnen voelen waar ze ook zijn. Daarom organiseren wij dit evenement voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar", vertelt organisator Sterre Oude Luttikhuis. 

De onderwerpen die aan bod zullen komen zijn genderidentiteit, het leven met een chronische ziekte/beperking, de behoefte van mensen om geaccepteerd te worden en acceptatie in het algemeen. Er zal gelegenheid zijn te reageren en vragen te stellen aan de sprekers. 

Het evenement zal plaatsvinden op 16 februari 2018 in het Auditorium in Rozet. De deuren zijn open vanaf 19.00 uur, de eindtijd van het evenement zal 22.00 uur zijn. Hoewel het evenement is gericht op jongeren tussen de 16 en 26 jaar, is iedereen boven de 26 jaar ook van harte welkom. Entree is gratis.

 

Het adres van de Bibliotheek:

Kortestraat 16 
6811EP Arnhem

Y X Arnhem @Rozet