Content

Lou Patty + Of Stone and Fire + Relffoxes + Graansilo

Stoner, Rock

Cafe open: 19:30 uur | Entree: € 3.50

Vandaag zullen Achterhoekers en Arnhemmers samen het podium bij de Willemeen gaan beklimmen! Benieuwd naar het resultaat? Hier alvast een voorproefje:

#Graansilo

Psychedelische band met een snufje sludge, doom, space-rock, stoner en andere soorten herrie.  Graansilo bestaat nog maar twee jaar, maar ze weten nu al hoe ze de aandacht van het publiek moeten trekken. Bekijk het zelf:

https://www.youtube.com/watch?v=_j6MT3ivPSg

 

#Relffoxes

Ergens in het land van Aalten (Gld) staat er een oude kippenschuur genaamd Malpertus. Dit is de basis van de band die muziek, een mix van grunge, garage, acid rock en psychedelische stoner creëert. De ruimte die de mystici van de Bermuda driehoek en de rokende hitte van Palm Springs combineert.

Dit zijn de Relffoxes.

https://www.youtube.com/watch?v=TFSDiFsNnIc

 

#OfStoneAndFire

Heb jij wel eens het gevoel gehad op het verkeerde been gezet te worden door een band? Volgens Rocco Osterman neemt de gitarist graag een ‘loopje’ met zijn publiek. Ze spelen het ene moment alsof ze de huisband zijn van John Cleese’s ministry of silly walks en het volgende ogenblik volgt weer focus op de zware onderkant van hun muziek.
Of Stone and Fire zal je deze avond op plekken brengen die je nog nooit muzikaal hebt bezocht. 

https://www.youtube.com/watch?v=L3AJ_89ve7s

 

#LouPatty

Classic rock gitaren, heavy drum’s en synth’s omlijst door snoeiharde lyrics. Invloeden zijn onder andere Beastie Boys, The Prodigy en Urban Dance Squad, maar de combinatie van heavy gitaren en rauwe synths geven de band een geheel eigen sound. De band speelde in 2016 oa. Op festivals als Huntenpop, Waterpoortfestival, Hootchie koe Festival en Altersonic (tijdens Noorderslag).

 “Ja, ze zijn hard, maar halen ook veel invloeden uit hiphop, jazz, funk.. eigenlijk alles wat je kunt bedenken. De vijf(!) synths en keyboards die voor de toetsenist staan, dragen nummers waarop de rest van de band vol energie verder jamt.” – VPRO3voor12

https://www.youtube.com/watch?v=4vNzgXmtxPs

Lou Patty + Of Stone and Fire + Relffoxes + Graansilo