Mee doen

Wat leuk dat je meedoet!

Als vrijwilliger van Willemeen ontmoet je veel andere jonge vrijwilligers. We zorgen ervoor dat je veilig en fijn aan de slag kan met behulp van de begeleiding en de spullen die je nodig hebt.

Hieronder kan je kiezen uit verschillende functies waarin je mee kunt helpen aan de activiteiten van Willemeen. Meer over deze functies lees je onder aan deze pagina. Hou je meer van audiovisueel dan kan je ervoor kiezen om vrijwilliger te worden binnen de Mediatuin, Wil je iets doen, maar weet je nog niet precies wat? Geen probleem! Vink β€˜iets anders’ aan bij de opties hieronder en in een gesprek met de jongerenwerkers van Willemeen vind je altijd iets dat bij je past.

Meld je direct aan!


  Wat doe je als vrijwilliger?

  Naast alle activiteiten van de Mediatuin kan je als vrijwilliger nog veel meer doen in Willemeen. Nadat je je hebt ingeschreven ga je in gesprek met een van de jongerenwerkers en kijken we samen wat je wensen zijn en wat je kunt gaan doen in Willemeen.

  Je bepaalt zelf welke dienst je wilt draaien en wanneer je dat wilt doen. Ook organiseren we vrijwilligersactiviteiten en workshops, zomeruitjes en een BBQ voor vrijwilligers.

  • Een bardienst draaien
   Tijdens een bardienst kun je genieten van alle toffe bands in Willemeen, terwijl je een biertje tapt of een cola inschenkt voor het publiek.
  • Entree en garderobe
   Je controleert of iedereen een entreebewijs heeft of hangt de jassen op in de garderobe. Je hebt het vooral druk aan het begin van de avond. Daarna kun je lekker van het concert genieten!
  • Koken
   Als kok kook je een heerlijke maaltijd voor de artiesten en andere vrijwilligers tijdens een productie. Dit kook je allemaal in de professionele keuken van Willemeen.
  • Licht- en geluidtechniek
   Ieder concert heeft een lichtshow nodig, en iemand die een artiest goed laat klinken in de zaal. Daar kun je als technicus voor zorgen!
  • Artiestenbegeleider
   Je begeleidt alle artiesten die het pand binnenkomen. Je zorgt niet alleen dat ze het naar hun zin hebben, maar ook dat ze op de hoogte zijn van de huisregels. Vind je het leuk om met mensen van over de hele wereld te werken en spreek je een woordje Engels? Dan is dit de ideale functie voor jou.
  • Beheer
   Je bent de grote baas van de avond. Je let goed op alle medewerkers en bent het eerste aanspreekpunt. Voel jij je geroepen voor een functie met extra verantwoordelijkheidsgevoel? Dan kom je hier helemaal tot je recht.
  • Sfeerbeheer
   Je zorgt ervoor dat de avond goed verloopt, voor zowel de vrijwilligers als het publiek. Je staat aan de deur en loopt door het publiek en bent streng doch rechtvaardig.
  • Organiseren van events en activiteiten
   Binnen Willemeen is er de ruimte om je eigen feest of concert te organiseren. Dus heb je een idee en wil je hier graag mee aan de slag? Dan kan dat!
  • Fotografie
   Duik het publiek in tijdens concerten en/of dansavonden om de mooiste sfeerfoto’s te maken!
  Doe mee!

  Sluit je aan en deel mee met de community-events en nog veel meer!