Coronatoegangsbewijs

Tot en met 8 maart zijn er nieuwe maatregelen van kracht zoals: 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen en een sluitingstijd van 22.00 uur. Dit maakt het voor ons lastig om geplande shows door te kunnen laten gaan. We gaan per show kijken naar de mogelijkheden. Dit kan even duren, maar zodra we meer weten hoor je dat van ons. Als een show niet door kan gaan in deze periode gaan we op zoek naar een nieuwe datum, hiervoor blijven je kaarten natuurlijk geldig. Als het echt niet anders kan dan wordt de show geannuleerd. Dan krijg je natuurlijk je aankoopbedrag terug. Zodra we iets meer weten nemen we meteen contact met de kaartkopers op.

Dat betekent dat je dus nog heel even geduld moet hebben voor meer informatie over je evenement. Zodra we meer informatie hebben, nemen we contact met je op!

Naast een toegangsbewijs en legitimatie, dienen bezoekers vanaf 13 jaar in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs, oftewel: een vaccinatie, negatief test- of herstelbewijs.

CoronaCheck

Via de CoronaCheck-app kan je middels een unieke QR-code op jouw smartphone aantonen dat je in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs. De CoronaCheck-app kun je downloaden in de app-store op jouw smartphone. Zonder smartphone kun je het bewijs downloaden en printen via coronacheck.nl/print.

Testen voor Toegang

Als je niet volledig gevaccineerd bent kun je via testenvoortoegang.org een test plannen en deze binnen 24 uur, maar uiterlijk 2 uur voor aanvang van de show laten afnemen.

Als je ÊÊn of meerdere tickets hebt voor een show waarvoor de nieuwe regels van kracht zijn, maar geen gebruik kan of wil maken van het coronatoegangsbewijs, dan kun je het aankoopbedrag van de tickets retour krijgen. Kaartkopers waarvoor deze nieuwe voorwaarden gaan gelden worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht.

Meer info:
CoronaCheck
Testen voor Toegang

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
* verplicht veld